EjendomsWatch

Nybyggeri med over 4000 kvm kontorer, cafe og butikker på vej i Aarhus

NCC igangsætter byggeriet af sit 18. såkaldte company house i hjertet af Aarhus.

Foto: PR-visualisering

Entreprenørkoncernen NCC sætter nu gang i realiseringen af et 4000 kvm stort erhvervsbyggeri i Aarhus midtby.

På Frederiks Plads Huset vil der udover godt 4000 kvm kontorer med tilhørende kantine for husets brugere være ca. 600 kvm café og butikker. Sammen med underjordisk parkering i tre dæk, som NCC også står for, er byggeriet klar til ibrugtagning ved udgangen af 2018.

"Vi har ventet længere end oprindeligt forudsat på at komme i gang med kontorbyggeriet på Frederiks Plads. Særligt de uforudsete udfordringer omkring fundering på grunden, som nu har fundet sin løsning, har trukket projektet længere ud end planlagt," hedder det fra projektdirektør Frank Skov Jensen i en pressemeddelelse fra NCC Property Development.

Udlejningen af det nye Company House, der bliver NCC's 18., er gået i gang, og der er igangværende dialog med en håndfuld interesserede lejere.

Det er planen, at Frederiks Plads Company House skal efterfølges af flere kommercielle byggerier i bydelen inden for både kontor, leisure og butikssegmentet, og NCC arbejder sideløbende med både udlejning og videre udvikling, fremgår det.

Frederiks Plads Company House er udviklet af NCC Property Development og opføres af NCC Building.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier