EjendomsWatch

EDC: En god investering at konvertere fra butik til restaurant

I dag vil folk hellere forkæles med underholdning end med materielle goder. Derfor har detailhandlen hårde tider. Men det har restauranterne ikke, hvorfor man bør konvertere fra det ene til det andet, mener EDC Erhverv.

Jacob Petersen, projektleder i investeringsselskabet MC Invest, sammen med sin lejer, Ayhan Coskun, indehaver af 57 Burger - Øl, efter konverteringen fra butik til restaurant. | Foto: PR/MC Invest

Det er bestemt ikke uden indsats, hvis man vil ombygge sine butikslokaler, så de kan bruges til restaurant eller café.

Men det kan betale sig, vurderer Frank Heskjær, retailchef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. Ikke bare fordi detailhandlen har haft hårde tider siden finanskrisen, men også fordi folk i højere grad handler på nettet. Omvendt er det gået bedre for restaurationsbranchen, fortæller Frank Heskjær.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Balder-konceptet Bovieran bliver til andelsboliger i Helsingør og er største handel på dagens liste med otte handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier