EDC: En god investering at konvertere fra butik til restaurant

I dag vil folk hellere forkæles med underholdning end med materielle goder. Derfor har detailhandlen hårde tider. Men det har restauranterne ikke, hvorfor man bør konvertere fra det ene til det andet, mener EDC Erhverv.
Jacob Petersen, projektleder i investeringsselskabet MC Invest, sammen med sin lejer, Ayhan Coskun, indehaver af 57 Burger - Øl, efter konverteringen fra butik til restaurant. | Foto: PR/MC Invest
Jacob Petersen, projektleder i investeringsselskabet MC Invest, sammen med sin lejer, Ayhan Coskun, indehaver af 57 Burger - Øl, efter konverteringen fra butik til restaurant. | Foto: PR/MC Invest
AF METTE WALLACH

Det er bestemt ikke uden indsats, hvis man vil ombygge sine butikslokaler, så de kan bruges til restaurant eller café.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også