By & Havn øjner butiksgennembrud i Nordhavn

Udviklingsselskabet By & Havn har sammen med partneren fået en række butiksaftaler i Nordhavn på plads og håber, det er starten på noget mere.
Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen
Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Grundstenene til en ny butiksområde i Århusgade-kvarteret i Københavns Nordhavn er så småt ved at blive lagt. Udviklingsselskabet By & Havn løfter nemlig sløret for, at man har indgået syv butiksaftaler i området, skriver Børsen.

Retailudviklingsområdet er et joint venture mellem By & Havn og Nordic Real Estate Partners (NREP) med en indskudsnøgle på 40 og 60 pct. hver. Parterne ønsker at lave en gammeldags handelsgade, som Gl. Kongevej eller Østerbrogade i København, og de indgåede aftaler skal gerne være starten på endnu mere. Adm. direktør i By & Havn, Jens Kramer, er sikker på, at området kan blive en god forretning.

"Ellers havde vi ikke gjort det," siger han til Børsen og betegner i øvrigt lejeniveauet som fornuftigt og på markedsmæssige vilkår. Han afviser samtidig, at man har givet rabatter for at få aftalerne i hus, mens partneren NREP igennem investeringsdirektør Rasmus Nørgaard derimod oplyser, at de har givet "mindre rabatter, end vi har budgetteret med".

Blandt de nye butikslejere er blandt andet Netto, Meny, Svaneke Brød og pizzariaet Bar Uno.

Kramer nærmer sig et frasalg af 60.000 etagemeter i Ørestad

Investorerne har fået mod på Nordhavn 

Kramer: Mipim-nominering er et stort skulderklap til By & Havn 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også