EjendomsWatch

Advokat har alligevel haft private handler med byggematadors familiefond

Selvom han tidligere har givet udtryk for det modsatte, har advokat og fondsforvalter af byggematador Aage V. Jensens milliardfond, Leif Skov, haft privatøkonomiske transaktioner med fonden, skriver Berlingske Business.

Foto: Julie Jessen-Petersen/Polfoto (arkiv)

Advokat og fondsforvalter Leif Skov har tidligere givet udtryk for, at han ikke har haft private transaktioner med byggematadoren Aage V. Jensens fond, eller manden selv, men det viser sig nu ikke at være hele sandheden, skriver Berlingske Business.

Familien Skov har via dens private selskab administreret Aage V. Jensens familiefonde i en menneskealder, og nu kan Berlingske Business fortælle, at familiens selskab har investeret i enkelte af de samme ejendomsselskaber, som Aage V. Jensens Charity Foundation, mens man også har købt aktier af fonden og dermed ageret køber og sælger på samme tid. I januar sagde Leif Skov ellers til mediet, at han kun havde købt en brugt bil af Aage V. Jensen engang og ellers ikke var involveret i private handler.

"Både jeg som privatperson og mine børns selskab Kiresko har lyttet til og fulgt nogle af de samme investeringsråd, som Aage V. Jensen-fondene fik. Når der investeres på vegne af fondene, er opgaven af maksimere udbyttet, og det samme gør sig gældende, når der investeres privat," skriver Leif Skov i en mail til mediet.

Leif Skov forklarer desuden, at da han under interviewet med mediet sagde, at han ikke havde nogle handler med Aage V. Jensen eller hans fonde, mente han kun frem til byggematadorens død i 1986. Dermed mener han ikke, at han har holdt noget hemmeligt og siger i øvrigt, at alle transaktioner er sket med accept fra Aage V. Jensen og efter hans død af bestyrelsen.

Danmarks største private jordbesidder kritiseres for inhabilitet 

Dyre ejendomme røg uden om byggematadors familiefond 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier