EjendomsWatch

Københavnske butiksinvesteringer får bredere sigte

Investorerne er i højere grad begyndt at kigge mod andre adresser end de mest attraktive strøggader i København, lyder det fra Red Property Advisers.

Foto: Colourbox

De høje priser og dermed også knap så høje afkast får investorerne til også at kigge mod andre adresser end blot de mest attraktive strøgområder i hovedstaden, når der skal investeres i retail-segmentet. 

Det fremgår af ejendomsrådgiveren Red Property Advisers årlige markedsstatistik, som netop er blevet offentliggjort.

"Trods en andel på bare 36 pct. af retailmarkedet er strøgejendommene i København ikke blevet mindre attraktive. Denne udvikling skal ses i lyset af, at retailmarkedet har bredt sig bredere geografisk ud, og vi oplever nu, at investorerne investerer uden for de attraktive strøggader i hovedstaden," skriver ejendomsrådgiveren.

Her fremgår det, at investeringsvolumenen inden for retail i 2016 faldt med godt 1,3 mia. kr. i forhold til året før, der dog var præget af to større transaktioner, nemlig Galleri K og Illum i København.

I alt var der ifølge Red property Advisers en investeringsvolumen inden for retail på 7,5 mia. kr. i 2016. Langt størstedelen, nemlig 67 pct. var investeringer fra ejendomsfonde.

Udsigt til endnu et jubelår på ejendomsmarkedet

PFA og Thylander forvandler slidte byhuse til butikker og boliger

Red Property Advisers optager ny partner

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier