EjendomsWatch

PFA og Thylander forvandler slidte byhuse til butikker og boliger

I samarbejde med en ejendomsrådgiver har PFA og Thylander forvandlet slidte byhuse til butikker og boliger i det indre København. I en pressemeddelelse kalder PFA-direktør det for en langsigtet investering.

Foto: PR

I løbet af foråret vil indtil videre fem nye butikker slå dørene op i PFA og Thylander Gruppens nyrenoverede ejendomme i St. Strandstræde i det centrale København.

PFA købte de slidte ejendomme i 2013, og sammen med Thylander og med rådgivning fra ejendomsrådgiveren Red Property Advisers, er der blevet foretaget en totalrenovering af ejendommene, skriver Red Property Advisers i en pressemeddelelse.

Ejendommene består af fem retail-lejemål, som allerede nu er blevet udlejet, mens der pågår forhandlinger om yderligere fem lejemål. Derudover etableres der boliger i ejendommenes øvrige etager.

"Med først renoveringen af ejendommene i St. Strandstræde og nu åbningen af de nye og flotte butikker får gaden nu det strøg, den fortjener, og vi er glade for, at vi på den måde kan være med til at udvikle København til gavn for både de lokale borgere, turister og erhvervslivet. Vi har med hjælp fra Red Property Advisers fundet de helt rette lejere i form af high-end butikker, som passer godt ind i det nyklassicistiske miljø i Københavns inde by. Samtidig er det for os en langsigtet investering, som vores kunder vil få glæde af," udtaler Michael Brugh, direktør hos PFA Ejendomme.

Ifølge Red Property Advisers har man oplevet stor efterspørgsel på lejemålene, der er beliggende i bygningerne i St. Strandstræde 8-14 i København.

Over for EjendomsWatch er Red Property Advisers ikke i stand til at give detaljer om økonomien i projektet.

PFA Pension investerer flere hundrede millioner i nyt hotelprojekt

PFA er tæt på at igangsætte to hotelprojekter ved Københavns Lufthavn

Thylander-frasalg efterlader solid milliongevinst til investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier