EjendomsWatch

Red Property Advisers optager ny partner

Analysechef bliver medejer og får fokus på investeringsområdet.

Foto: PR

Fra årsskiftet er Lior Koren indtrådt i partnerkredsen i Red Property Advisers, meddeler ejendomsrådgiveren.

"Lior Koren har siden 2008 været ansat i Red og blev i 2013 udnævnt som analysechef. De seneste to år har han fungeret som associeret partner i investeringsafdelingen og indtræder nu som partner med fokus på investering," hedder det i meddelesen.

Ledende partner Nicholas Thurø udtaler:

"Vi er i partnerkredsen glade for at byde Lior velkommen som partner. Lior har i de sidste 8 år været med til at professionalisere Red og styrke vores position på transaktionsmarkedet og det er derfor naturligt, at Lior indtræder som partner og dermed fortsat kan være med til at udvikle virksomheden og styrke investeringsafdelingen."

Red Property Advisers får ny administrationschef

Red: Provinsbyer er på vej ind i varmen hos ejendomsinvestorerne

Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier