EjendomsWatch

Byggemarked bygger nyt logistikcenter

En grund på 80.000 kvm er netop blevet købt af byggekæden Stark, der skal bygge et nyt logistikcenter.

Foto: Arkiv: Polfoto/Lasse Kofod

Stark-kæden, der består af i alt 90 byggemarkeder, har købt en grund på 80.000 kvm i Årslev af Aarhus Kommune.

Det skriver JP Aarhus.

På grunden skal bygges logistikcenter, og derfor har grundens placering været vigtig, fortæller koncernchef i DT Group, der ejer Stark, Søren P. Olesen.

"Vi er meget tilfredse med løsningen i udkanten af Aarhus. Placeringen lige op ad E45 og Herningmotorvejen sikrer, at vores sortiment er tæt på mange af vores østjyske kunder. Vi ved, at tid og tilgængelighed er afgørende konkurrenceparametre i byggeriet i dag, og derfor har dette været vigtigt for os," siger Søren P. Olesen til JP Aarhus.

Det nye logistikcenter er efter planen færdigbygget i slutningen af 2017.

Ejendomssalg redder resultatet for byggemarkedskæde

Private ordregivere sætter dagsordenen på det danske byggemarked

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier