EjendomsWatch

Byggemarked bygger nyt logistikcenter

En grund på 80.000 kvm er netop blevet købt af byggekæden Stark, der skal bygge et nyt logistikcenter.

Foto: Arkiv: Polfoto/Lasse Kofod

Stark-kæden, der består af i alt 90 byggemarkeder, har købt en grund på 80.000 kvm i Årslev af Aarhus Kommune.

Det skriver JP Aarhus.

På grunden skal bygges logistikcenter, og derfor har grundens placering været vigtig, fortæller koncernchef i DT Group, der ejer Stark, Søren P. Olesen.

"Vi er meget tilfredse med løsningen i udkanten af Aarhus. Placeringen lige op ad E45 og Herningmotorvejen sikrer, at vores sortiment er tæt på mange af vores østjyske kunder. Vi ved, at tid og tilgængelighed er afgørende konkurrenceparametre i byggeriet i dag, og derfor har dette været vigtigt for os," siger Søren P. Olesen til JP Aarhus.

Det nye logistikcenter er efter planen færdigbygget i slutningen af 2017.

Ejendomssalg redder resultatet for byggemarkedskæde

Private ordregivere sætter dagsordenen på det danske byggemarked

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier