EjendomsWatch

Byggekoncern sender centrale byggegrunde i Aarhus på markedet

Koncernen bag to byggekæder flytter distributionslaget tæt på motorvejen og efterlader stort område tæt på godsbanen til boliger og byudvikling. Arbejdet med at udarbejde en lokalplan er i gang, siger direktør.

Søren P. Olesen, adm. direktør i DT Group. | Foto: PR

I forbindelse med byggeriet af et nyt logistikcenter ved motorvejen nær Aarhus åbner DT Group, der ejer byggekæderne Stark og Silvan, op for boligbyggeri i det gamle erhvervsområde i trekanten mellem Søren Frichs Vej, Ringgaden og godsbanen, skriver Århus Stiftstidende.

"Vi arbejder med at få lavet en lokalplan for de omkring 25.000 kvadratmeter, vi har på P Hiort Lorenzens Vej. Det tager vel seks-otte måneder. Vi vil ikke selv udvikle området, så det skal sælges — og med den beliggenhed bliver det nok ikke svært at sælge," siger Søren P. Olesen, adm. direktør i DT Group, til Århus Stiftstidende.

DT Group bygger et 29.000 kvm stort logistikcenter med 36.000 kvm udendørs oplagsplads på Rosbjergvej i Årslev tæt på motorvejen og med Dansk Supermarked som nærmeste nabo.

Byggeriet, der opføres af Casa, forventes at være færdig om et år. Derefter kan projektet på P Hjort Lorenzens Vej gå i gang.

Byggemarked bygger nyt logistikcenter

Voksende Jem & Fix har brug for flere butikker

Transportgigant sælger ud af logistikejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier