EjendomsWatch

Byggemarkedskæde nedlægger 10 centre

Kæden Stark lukker 10 centre i hele Danmark. Kunders ændrede indkøbsvaner er årsag, siger direktør.

Søren P. Olesen. | Foto: PR

Stark tager konsekvensen af kundernes ændrede indkøbsvaner og lukker 10 centre i hele landet. Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

"Vores kunders indkøbsmønstre ændrer sig, og det tager vi konsekvensen af. Vi kan se, at de i højere grad vil have leveret til byggepladserne, og at de ikke længere har den aktivitet ude i de små byer, som de havde engang. Derfor søger de mod vækstområderne, og vi fokuserer på at være der, hvor de er," siger Søren P. Olesen, der er adm. direktør i DT Group, til Licitationen.

Han siger videre, at de 10 snart lukkede butikkers omsætning udgør ca. 3,5 pct. af omsætningen i Stark Danmark, og ifølge Søren P. Olesen, så vil deres sammenlægning med andre butikker ikke betyde, at byggemarkedskæden kun vil være til stede i de større byer. Fokus er på at være der, hvor aktiviteten er, siger Søren P. Olesen overfor Licitationen.

DT Group investerer på den gode side af 750 mio. kr. i den tilbageværende forretning herunder i renovering af butikker og uddannelse af medarbejdere, fremgår det videre. Fremover vil kæden være placeret 73 steder i landet.

Det er butikkerne i følgende byer, der lukkes: Hou, Bjerringbro, Ebeltoft, Brædstrup, Rudkøbing, Søndersø, Ørbæk, Nakskov, Højby Sjælland og Osted.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier