EjendomsWatch

EjendomsWatch får nyt søstermedie

ITWatch er det nye online erhvervsmedie om den danske IT- og telebranche.

Anders Heering, adm. direktør for Watch Medier, som nu knopskyder med endnu et nichemedie. Dermed får EjendomsWatch syv søstermedier.

Watch Medier lancerer i foråret et nyt og ambitiøst erhvervsmedie om IT- og telebranchen, når ITWatch sendes i luften.

Mediet vil gå helt tæt på de danske IT- og televirksomheder og sætte fokus på forretningen bag produkterne –  herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget andet.

”IT- og telebranchen er en af de største og vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi mener, at der er behov for et rendyrket businessmedie, der følger virksomheder og nøglepersoner i branchen tæt. Det medie laver vi nu – og vi kan ikke vente med at komme i gang,” siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus, og ITWatch bliver det ottende nichemedie i mediehuset, der ud over EjendomsWatch også udgiver EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Alle medier er abonnementsfinansierede onlinemedier, og det bliver ITWatch også. Ambitionen er som altid at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

ITWatch kommer til at dække IT-branchen bredt – både de store toneangivende selskaber, underskoven af mindre virksomheder og fremtidens iværksætter-successer. Mediet vil dække virksomheder, der leverer software til forbrugere, herunder gaming og populære apps samt forretningssoftware inden for bl.a. CRM og ERP, ligesom der vil være fokus på konsulentmarkedet, teleselskaber, forhandlere og producenter af hardware – og meget andet.

En dedikeret og fast redaktion vil stå for det daglige nyhedsflow med redaktør Jakob Skouboe, 47, i spidsen. Han kommer fra en stilling som redaktør på FinansWatch og har tidligere dækket IT- og teleområdet som reporter på både Berlingske Business og Børsen. 

”Jakob er en af landets bedste erhvervsjournalister med mange års erfaring med netop IT- og telebranchen, ligesom han allerede har vist sig som en stærk redaktør i Watch Medier. Derfor kunne jeg ikke forestille mig en bedre redaktør for ITWatch,” siger Anders Heering.

Sådan kommer logoet for det nye nichemedie om it- og telebranchen til at se ud.
Sådan kommer logoet for det nye nichemedie om it- og telebranchen til at se ud.
 

Watch Medier drives i regi af Jyllands-Posten, og her glæder digital direktør og formand for Watch Medier, Jens Nicolaisen, sig over lanceringen af et nyt stærkt nichemedie i den hastigt voksende medievirksomhed.

”ITWatch er et naturligt næste skridt for Watch Medier. Vi er inde i en rivende udvikling og har opbygget førerpositioner i alle de brancher, hvor vi indtil videre er repræsenteret. Satsningen på ITWatch vil styrke vores unikke position på det danske marked for nichemedier yderligere,” siger han.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig ITWatch’ gratis nyhedsbrev på itwatch.dk

FinansWatch opruster med nyhedsbrev om asset management 

Watch Medier går i plus 

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier