EjendomsWatch

FinansWatch opruster med nyhedsbrev om asset management

Watch Medier lancerer særligt nyhedsbrev om asset management med fokus på de nordiske lande. Ejendomme nyder stadig større interesse hos kapitalforvaltere og andre investorer.

Travlhed på redaktionen hos MediaWatch. Nu knopskyder søstermediet FinansWatch med et nyt nyhedsbrev om kapitalforvaltning. | Foto: Lars Bech

EjendomsWatchs søstersite FinansWatch sætter nu et særligt fokus på asset management i de nordiske lande, herunder kapitalforvalteres, pensionskassers og pengeinstitutters investeringer i værdipapirer og ejendomme. Det sker med et nyt ugentligt nyhedsbrev på engelsk.

"Det primære journalistiske fokus i nyhedsbrevet er dansk og til dels nordisk kapitalforvaltning, herunder også pensionskassernes forvaltning af deres formuer. Netop ejendomme spiller en stadig større rolle for kapitalforvaltere og pensionskasser, der søger mod alternative investeringer i jagten på afkast," siger FinansWatchs redaktør David Bentow og tilføjer:

"Muligheder og udfordringer i et lavrentemiljø og valg af strategi, når de passive fonde og robotterne rykker ind i branchen, er nogle af spørgsmål, som vi forsøger at finde svar på i artiklerne, hvor vi også vil gå tæt på de mennesker, der arbejder i branchen. Samtidig vil nyhedsbrevet have en overvågningsfunktion og sikre, at læserne er opdateret på de væsentligste nyheder."

Navnet på nyhedsbrevet er FW Asset Management, og det udkommer hver mandag eftermiddag. Redaktionschef Henrik Tüchsen, Watch Medier, siger:

"Vi forsøger hele tiden at udvikle vores journalistiske tilbud til læserne på Watch Medier, og asset management er et stort nordisk forretningsområde, der fortjener særlig opmærksomhed. Med lanceringen vil vi også cementere FinansWatchs position som omdrejningspunkt for finansstof i Danmark."

Han tilføjer, at nyhedsbrevet udgives på engelsk af to grunde:

"Det skyldes dels, at vi tror, at indsigt i den nordiske kapitalforvaltning har interesse for europæiske aktører inden for asset management, dels er engelsk typisk arbejdssproget i branchen."

Som alle øvrige fra nyhedsbreve fra Watch Medier er det gratis og uforpligtende at modtage FW Asset Management. Mens vi udvikler vores dækning af området, er alle artikler i nyhedsbrevet også frit tilgængelige.

Du kan til enhver tid tilmelde dig nyhedsbrevet her

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier