EjendomsWatch

Scandic renoverer Odense-hotel for millionbeløb

Den største renovering i 30 år skal være afsluttet til sommer, oplyser Scandic.

Foto: PR / Scandic

Nordens største hotelkæde, Scandic Hotels, investerer i en omfattende renovering af Scandic Odense med 102 værelser, oplyser kæden.

Renoveringen til et tocifret millionbeløb blev indledt midt i december og det hele står færdigt til sommer, fremgår det.

Alt inventar på værelser og badeværelser bliver fjernet, og kun de rå vægge vil stå tilbage i det, der bliver den største renovering i hotellets 30-årige historie.

"Vi har i Scandic Danmark brugt de seneste år til at renovere vores hoteller med det formål at få løftet standarden over hele landet. Der ligger en præcis plan for, hvilke hoteller som skal renoveres, og hvornår det skal ske. I Jylland har vi allerede renoveret rigtig mange af vores hoteller, bl.a. Scandic Aarhus Vest, Scandic Kolding, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic Olympic i Esbjerg, Scandic Regina i Herning, Scandic Silkeborg og nu er turen kommet til Scandic Odense. Også Scandic Aalborg Øst er netop i gang med et lignende renoveringsprojekt," udtaler Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark, i meddelelsen.

Scandic er tilfreds med sine danske hoteller

Én hotelkæde har en femtedel af branchens overskud

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier