EjendomsWatch

Solidt regnskab fra ejer af First Hotel

Øgede værelsespriser og større efterspørgsel giver fremgang på bundlinjen hos hoteludvikleren Pandox, der blandt andet står bag First Hotels i Danmark.

First Hotel Copenhagen i Sydhavnen. | Foto: PR / First Hotel

Pandox-koncernen, der i Danmark ejer eller driver bl.a. First Hotels og Hilton, er overordnet set kommet godt igennem årets tredje kvartal. Ikke mindst i Danmark, hvor en stigning på bundlinjen blandt andet hænger sammen med prisstigning på hotelværelser.

"Generelt blev Pandox-markeder begunstiget af mange konferencer og udstillinger, samt en god efterspørgsel fra erhvervslivet og fritidsrejsende i løbet af året. Overordnet set var ny kapacitet begrænset – hvilket var positivt for både vækst og lønsomhed. Dette mønster er særligt tydeligt i København, som steg i omsætningen per tilgængeligt værelse (RevPAR) med 18 pct. i tredje kvartal, drevet af en kombination af høj belægning og øgede gennemsnitspriser," udtaler Anders Nissen, adm. direktør i Pandox i regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier