EjendomsWatch

Politikere skynder på hotelplaner i Viborg

Lokal udvikler viser interesse for at opføre hotel i forbindelse med byens idræts- og eventfaciliteter. Projektet skal hurtigt i udbud, lyder det fra udvalgsformand.

Foto: PR

Et hotelbyggeri ved kongres- og musikhuset Tinghallen i Viborg er inden for rækkevidde, mener programudvalget bag planerne om Viborg Sport & Event, der arbejder for at opgradere byens idræts- og eventfacilieter. Programudvalget i Viborg Kommune anbefaler, at kommunen så hurtigt som muligt udbyder grunden til formålet, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

"Jeg håber, at det lykkes at få etableret et hotel i tilknytning til Viborg Sport & Event. Et hotel styrker projektet og giver mulighed for at tiltrække blandt andet konferencer," siger Per Møller Jensen (S), kulturudvalgsformand  og formand for programudvalget.

Modellen for hotellet er med spillestedet Paletten som et bindeled mellem Fotorama og Tinghallen. Hotellet åbner desuden for et samspil med Tinghallen, så den ombyggede udgave af hallen som et ekstra plus kan få en balkon med hele 658 pladser.

Meget står således og falder med hotellet. Bach Gruppen har vist interesse for at bygge det og har også markeret, at det forhandler med folk, der har forstand på at drive et hotel. Tidligere har den viborgensiske byggekoncern vundet retten til at bygge arena og hotel på selvsamme grund syd for Tinghallen, men udnyttede ikke muligheden inden for fristen.

Projektudviklere og almen boligorganisation står bag byggeboom i Viborg

Folketingsmedlems hotel bliver til ejerlejligheder

Aarhus-investorer sælger ud i Viborg

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier