EjendomsWatch

Medie: Ekspansiv Matas-rival på vej i armene på Nordic Capital

Normal-kæden til en værdi af over 1 mia. kr. er ifølge Insidebusiness meget tæt på at blive solgt.

Foto: Ritzau Scanpix/Lise Balsby

Kapitalfonden Nordic Capital har sikret sig eneret på at købe sig ind i den hastigt voksende Matas-konkurrent Normal. En handel kan meget vel falde på plads inden for den nærmeste fremtid, skriver Insidebusiness, der dermed holder liv i tidligere forlydender om et snarligt salg.

Ifølge mediet forhandler Nordic Capital om at købe sig ind i kæden, der vurderes at have en værdi på over 1 mia. kr. og som har påført Matas-kædens butikker en mærkbar konkurrent.

Matas mærket af ekspansiv Normal-kæde 

"Nordic Capital har allieret sig med Danske Banks corporate finance-division i forsøget på at købe sig ind i den danske detailkæde, mens den jyske investeringsbank Clearwater og advokatfirmaet Lett sidder på den anden side af forhandlingsbordet," skriver Insidebusiness.

Normal ejes blandt andet af Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen, der købte en femtedel af selskabet for 200 mio. kr. for to år siden.

Nordic Capital har ikke ønsket at kommentere opkøbet, skriver Insidebusiness.

Normal-ejere vil sælge ud af den voksende butikskæde

Matas-udfordrer har vokseværk

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier