EjendomsWatch

Normal-ejere vil sælge ud af den voksende butikskæde

Matas-udfordreren Normals ejere, der tæller Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen, går med overvejelser om at sælge ud af den hurtigtvoksende butikskæde. Samtidig er det ambitionen at fordoble det nuværende antal butikker.

Foto: PR

Ifølge Børsens oplysninger har storaktionærer ansat corporate finance-huset Clearwater til at afdække mulighederne for at sælge ud af Normal og få en partner ind.

Butikskæden er siden den første butik slog dørene op i 2013 vokset kraftigt. Ved udgangen af i år vil der være 75 Normal-butikker i Danmark. Ifølge Torben Mouritsen, medejer og adm. direktør, er der potentiale til at have 150 butikker herhjemme.

Normals ejere drømmer også om at ekspandere internationalt.

"Når vi er færdige med Danmark, kigger vi på, om der er andre muligheder for vores koncept, og vi tror selvfølgelig på, at det også er bæredygtigt i udlandet," siger Torben Mouritsen til Børsen.

Ifølge Børsen vil Normals ejere sælge ud til en kapitalfond, der har erfaring med at udvide detailkæder internationalt.

Matas-udfordrer har vokseværk

Bestseller-rigmand tjener milliarder i schweizisk selskab

Matas og Normal væbner sig til landsdækkende butikskrig

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier