EjendomsWatch

Normal-ejere vil sælge ud af den voksende butikskæde

Matas-udfordreren Normals ejere, der tæller Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen, går med overvejelser om at sælge ud af den hurtigtvoksende butikskæde. Samtidig er det ambitionen at fordoble det nuværende antal butikker.

Foto: PR

Ifølge Børsens oplysninger har storaktionærer ansat corporate finance-huset Clearwater til at afdække mulighederne for at sælge ud af Normal og få en partner ind.

Butikskæden er siden den første butik slog dørene op i 2013 vokset kraftigt. Ved udgangen af i år vil der være 75 Normal-butikker i Danmark. Ifølge Torben Mouritsen, medejer og adm. direktør, er der potentiale til at have 150 butikker herhjemme.

Normals ejere drømmer også om at ekspandere internationalt.

"Når vi er færdige med Danmark, kigger vi på, om der er andre muligheder for vores koncept, og vi tror selvfølgelig på, at det også er bæredygtigt i udlandet," siger Torben Mouritsen til Børsen.

Ifølge Børsen vil Normals ejere sælge ud til en kapitalfond, der har erfaring med at udvide detailkæder internationalt.

Matas-udfordrer har vokseværk

Bestseller-rigmand tjener milliarder i schweizisk selskab

Matas og Normal væbner sig til landsdækkende butikskrig

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier