EjendomsWatch

NCC færdiggør projekt i Carlsberg Byen på rekordtid

NCC har afleveret Campus Carlsberg før tid og til budgetteret pris. Næste skridt for entreprenørkoncernen er at aflevere en 100 meter høj boligejendom.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Efter tre års byggeri kan NCC aflevere en stor del af Danmarks største totalentreprise - Carlsberg Byen i Valby ved København -  før tid og efter budgettet, oplyser entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Det 56.000 kvm store campus for Professionshøjskolen UCC er en del af det i alt 100.000 kvm store Byggeafsnit 8 i Carlsberg Byen i København med et budget på 1,3 mia. kr.

"Vi er utrolig stolte over, at vi nu kan aflevere et af Københavns mest markante byggerier i nyere tid. Carlsberg Byen bliver en mangfoldig bydel med blandede byggerier og mange funktioner," siger Erling Thygesen, områdedirektør i NCC og leder af projektet Byggeafsnit 8 i Carlsberg Byen, i pressemeddelelsen.

Arealerne til UCC er afleveret cirka to uger før tid, ligesom 32 boliger, erhvervslokaler og detailbutikker er afleveret tre en halv måned før tid.

Næste skridt for NCC er at aflevere det 100 meter høje Bohrs Tårn med 88 lejligheder, der skal stå færdigt i sommeren 2017.

Byggeriet her er også en del af byggeafsnit 8. Det samlede byggeri udgør i alt 15 pct. af det færdige bykvarter Carlsberg Byen.

NCC får igen kritik for byggesjusk

NCC får sag om byggesjusk på halsen

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier