EjendomsWatch

Direktør i Carlsberg Byen kæmper med at få gang i bylivet

Københavns nye bydel, Carlsberg Byen med samlede byggeprojekter for 18 mia. kr. går ind i en kritisk fase, skriver Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Sommerens åbning af S-tog-stationen Carlsberg Station, 10.000 studerende i Carlsberg Byens nye uddannelsesinstitution UCC og indvielsen af fem nye specialbutikker er kun et skridt på vejen mod, at Københavns nye bydel opnår det, der er helt områdets succeskriterie.

Carlsberg Byen bevæger sig dermed ind i en kritisk fase, hvor man på én gang befinder sig i en proces med både planlægning, igangværende byggeri og færdigleverede boliger, skriver Børsen.

"Den svære og største udfordring, og det vi lægger mest vægt på, er bylivet. Det er det, vi bliver målt på. Selvfølgelig skal vi have et afkast, for ellers var der ingen idé i at bygge herude, men min organisation og jeg bliver målt ligeligt på, om bylivet er her," siger Carlsberg Byens adm. direktør Jens Nyhus til Børsen.

Over de næste otte år skal der bygges og sælges op mod 3000 boliger, heraf en mindre del som projektboliger til op mod 16 mio. kr. i det 29 etager høje tårn, Bohrs Tårn.

Ejendomsmægler Peter Norvig oplyser til Børsen, at godt 30 pct. af de 88 lejligheder er solgt, og at alle ventes solgt, når tårnet er færdigbygget om et år.

24 maltsiloer bliver til kontorbygning

NCC færdiggør projekt i Carlsberg Byen på rekordtid

Carlsberg Byen runder milepæl med nyt skolebyggeri

Supermarkeder kæmper om lukrative hyldemeter i Carlsberg Byen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier