EjendomsWatch

Dansk Byggeri: På med det lange lys, Ole Birk

I erhvervsorganisationen Dansk Byggeri glæder den adm. direktør sig over tilføjelsen af boligdelen til ministeriet og valget af Ole Birk som ny minister. Opfordringen til den nye minister er at give virksomhederne en længere horisont at planlægge efter, siger han til EjendomsWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Kurt Haglund

Den nye minister for transport-, bygnings- og boligområdet, Ole Birk Olesen (LA), skal give virksomhederne et større indblik i kommende investeringer i infrastrukturen. Det fortæller Lars Storr-Hansen, der er adm. direktør i erhvervsorganisationen Dansk Byggeri, til EjendomsWatch.

"Det vil være rigtig fint, hvis en af de første opgaver, som Ole Birk Olesen kaster sig over, er at se på en noget længere planlægningshorisont på infrastrukturinvesteringer," siger Lars Storr-Hansen til EjendomsWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier