EjendomsWatch

Dansk Byggeri: På med det lange lys, Ole Birk

I erhvervsorganisationen Dansk Byggeri glæder den adm. direktør sig over tilføjelsen af boligdelen til ministeriet og valget af Ole Birk som ny minister. Opfordringen til den nye minister er at give virksomhederne en længere horisont at planlægge efter, siger han til EjendomsWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Kurt Haglund

Den nye minister for transport-, bygnings- og boligområdet, Ole Birk Olesen (LA), skal give virksomhederne et større indblik i kommende investeringer i infrastrukturen. Det fortæller Lars Storr-Hansen, der er adm. direktør i erhvervsorganisationen Dansk Byggeri, til EjendomsWatch.

"Det vil være rigtig fint, hvis en af de første opgaver, som Ole Birk Olesen kaster sig over, er at se på en noget længere planlægningshorisont på infrastrukturinvesteringer," siger Lars Storr-Hansen til EjendomsWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier