EjendomsWatch

Dansk Byggeri opfordrer Løkke til at samle byggeriet

Der skal oprettes et nyt ministerium, der samler byggeriet, som har været spredt for alle vinde, mener erhvervsorganisationen Dansk Byggeri.

Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri. | Foto: Ricky John Molloy/Dansk Byggeri

Når der alligevel forhandles om en ny regering, kan man lige så godt få skabt samling, mener Dansk Byggeri. For erhvervsorganisationen for byggeri, anlæg og byggeindustri foreslår nu, at man får samling på bygge- og anlægsområdet ved at oprette et nyt ministerium.

"Byggeriet er gennem flere valgperioder blevet fordelt på adskillige ministerier, og væsentlige fagområder, der hører tæt sammen, er splittet over flere forskellige ministerområder," udtaler Michael H. Nielsen, der er direktør i Dansk Byggeri, som nu foreslår omlægninger af ministerier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier