EjendomsWatch

Vestjysk by tager hul på ny bydel

De første ejendomme er på vej til nyt boligkvarter, der skal nå op på over 1000 boliger.

Foto: PR-illustration

Det midtjyske entreprenørfirma Frifeldt bliver først til at bygge huse i den kommende Ringkøbing K-bydel, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Frifeldt har købt projektets første byggefelt og retten til at opføre 36 boliger med udsigt til Ringkøbing Fjord i Vestjylland.

"Det er en stor bid, men projektet passer rigtig godt til os, så vi glæder os meget til at komme i gang," siger Flemming Nielsen, adm. direktør hos Frifeldt, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Der er tale om dobbelt-, trippel-og rækkehuse i to plan, som vil blive opført i takt med, at de bliver solgt. De første huse kan formentlig stå klar om et år. Målsætningen for hele Ringkøbing K er at bygge op til 1100 boliger de kommende 30 år.

Planerne om at skabe den nye bydel blev skudt i gang for fem år siden. Skitseprojektet for det nye kvarter er tegnet af det aalborgensiske arkitektfirma Nørkær+Poulsen i samarbejde med byudviklingsselskabet Ringkøbing K, der ejes af Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg.

Ny direktør vil genrejse Difko som investor i ejendomme

Ejendomsudvikler bygger til Arla

Mærsk og Vestas poster millioner i vestjysk oplevelsescenter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier