EjendomsWatch

Ejendomsudvikler bygger til Arla

Udvikleren har købt vestjysk erhvervsgrund og lejer de færdige ejendomme ud til mejerikoncernen.

Foto: Colourbox

Gosvig Entreprise har købt et areal på ca. 24.000 kvm på Malervej i Videbæk mellem Ringkøbing og Herning for 3,48 mio. kr., skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Direktør Benno Gosvig fortæller, at han skal opføre haller på i alt 10.000 kvm, som skal lejes ud til Arla Foods Arinco, der producerer modermælkserstatning andetsteds i Videbæk. Grunden grænser op til en anden erhvervsgrund, hvor Gosvig Entreprise i forvejen har haller på i alt 6000 kvm, der også lejes af Arla.

"Vi har efterhånden brugt vores lagerplads på Arinco til produktion. Derfor vil vi gerne have så meget lager omme på Malervej som muligt, så vi ikke skal transportere det så meget. Vi har det liggende på lager, indtil vi er færdige med kvalitetskontrollen, så vi er sikre på, babyerne får det rigtige at spise," siger Heidi Andersen, seniorproduktions- og teknologiudviklingschef hos Arla, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Modermælkserstatningen transporteres fra Videbæk til ente Aarhus eller Hamborg, hvor det udskibes til Kina i containere. Benno Gosvig regner med at begynde byggeriet i den nærmeste fremtid, når byggetilladelsen er i hus.

Industriejendomme er i særdeles høj kurs

Erhvervsmægler: Opsving på ejendomsmarkedet tager yderligere fart

Flere flytter ind i fabrikker og lagerbygninger

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier