EjendomsWatch

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland

I både Hedensted og Juelsminde skyder der nye boliger op, hvor naturen er et gennemgående element.

Foto: Colourbox

180 boliger vil i løbet af det næste års tid begynde at skyde op i tre forskellige boligområder i Hedensted og Juelsminde.

Ifølge en pressemeddelelse fra Hedensted Kommune vil det i Juelsminde dreje sig om 33 nye boliger, der opføres som dobbelt- og rækkehuse. Bag byggeriet står Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab i samarbejde med Rambøll.

I Hedensted vil Østjysk Boligselskab i Horsens i samarbejde med det ligeledes Horsens-baserede Skala Arkitekter opføre et elipseformet boligområde med 30 almene boliger, opført som dobbelthuse. Desuden vil kommunen byggemodne et ligeledes elipseformet område med plads til 14 parcelhuse, fremgår det.

Ydermere vil der på en 17 hektar stor, privatejet grund nær Hedensted by blive opført 56 almene rækkehuse, som boligselskabet Lejerbo står bag.

Ejeren af grunden, Charles Kastberg, vil i etaper byggemodne resten af området til opførelse af yderligere 28 rækkehuse og 19 parcelhuse. I alt 103 boliger. I planerne indgår også at plante mere skov og anlægge flere søer, skriver kommunen.

Borgmester Kirsten Terkilsen glæder sig over den store interesse for at bygge boliger i kommunen.

"Alle tre projekter vil være med til at styrke bosætningen, og jeg glæder mig over den store interesse for at udvikle boligprojekter i kommunen. Sammen med det kommende stor-projekt, Lille Dalby Bakker med 400-500 boliger, er de nye spændende projekter med til at sikre en varieret boligmasse med appel til flere forskellige alders- og befolkningsgrupper," siger hun i meddelelsen.

Op mod 500 nye boliger på vej til Hedensted

Lokalt samarbejde skaber boligejendomme i Horsens

 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier