EjendomsWatch

Schaumann sætter salgsrekord for penthouselejlighed

Et salg af en penthouselejlighed i København har sat prisrekord. Lejligheden, der er blevet opført af NPV, er dermed den dyreste lejlighed i området.

Foto: PR

Prisen for penthouse-boligen i Enghave Brygge er nok til at sende NPV, der er ejet af Jens Schaumann, op på førstepladsen over de dyreste for området langs Københavns Havn.

Men hvad skal den slags koste? Det ville værten i tv-programmet Hammerslag nok have spurgt. Og i dag får læserne lov til at gætte med i EjendomsWatchs udgave af det populære program.

Der er tale om en lejlighed på 300 kvm., og dertil kommer der 100 kvm tagterrasse og to altaner. Lejligheden er en del af den såkaldte kanalby på Engholmene og har vand til tre sider, uhindret udsigt hele vejen fra Operaen i nord til Amager Fælled i syd – og privat P-kælder under huset.

Men den erfarne seer af Hammerslag, vil nok gerne vide, hvor befinder vi os på en skala fra 1-5, og her kommer ejendomsmægleren Thomas Enevold fra Danbolig på Amager ind i billedet.

"Det er liebhaveri i den absolut bedste ende. En ren 5’er," udtaler han i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Med liebhaveri som dette har vi en mere indgående dialog med potentielle købere. De har ofte været rundt og se på andre muligheder og har zoomet ind på denne beliggenhed og miljøet, og min opgave er så at gå de sidste meter for at komme i mål. Det handler typisk om særlige og meget individuelle ønsker, og heldigvis var bygherren NPV A/S også parat til at gøre rigtig meget for at imødekomme købers drømme."

Køberen er et københavnsk ægtepar i 70’erne, oplyser mægleren. Hele processen startede, da ægteparret tog kontakt til NPV og Danbolig og fortalte om deres drøm om den ultimative bolig. Løsningen blev at lægge to lejligheder sammen og skræddersy lejligheden til købers ønsker.

Kan blive slået i næste omgang

Lejligheden er en del af de 196 lejligheder, som NPV opfører på Kærholm, der er første etape på Engholmene. Indtil videre er der solgt 152 af lejlighederne, hvor der er indflytning i foråret 2017.

Næste etape af Engholmene, Myrholm, rummer 214 lejligheder med indflytning i 2018.

"I et byggeri som dette i den høje ende hvad angår beliggenhed, miljø og kvalitet, lægger vi op til individualitet, hvor køberne kan vælge indretning, materialer, farver med mere. Men denne gang blev vi udfordret," udtaler Alexander Mottlau, der er salgs- og marketingchef i NPV, i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Det har været sjovt at arbejde os frem til den løsning, som køber var interesseret i, og resultatet er til glæde for alle parter."

Faktisk kan prisrekorden blive slået allerede ved opførslen af Myrholm. For her indrettes der to tilsvarende penthouselejligheder, der kan overstige den nuværende rekord med en million kroner. Men det afhænger dog af købers ønsker til lejlighederne, oplyser NPV.

Svaret er...

Men hvad skal en lejlighed på 300 kvm på Enghave Brygge i København koste, spørger værten altid lige før, der bydes.

Svaret er... 20 mio. kr.

Jens Schaumann oplever pæn interesse for nyt boligprojekt i København

Tidligere konkursramt udvikler satser stort på Enghave Brygge i København

Søn af kendt ejendomsinvestor bygger sit eget fra grunden 

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier