EjendomsWatch

Byggeriformands post truet af kartelsag

Formanden for nedbrydningsafdelingen i Dansk Byggeri, Thomas Kingo Karlsen, kan miste sin stilling efter at være blevet sigtet i den nye kartelsag.

Foto: PR

En kartelsag har ramt nedrivningsbranchen, og bagmandspolitiets efterforskning kan føre til, at Thomas Kingo Karlsen bliver fortid som bestyrelsesformand for nedbrydningssektoren under Dansk Byggeri, skriver Børsen.

For formandens egen virksomhed, Kingo Karlsen, blev for få uger siden ransaget, og siden er Thomas Kingo Karlsen selv blevet sigtet for ulovlig kartelvirksomhed.

Men hvorvidt Thomas Kingo Karlsen får lov til at beholde bestyrelsesformandskasketten på, vil den videre efterforskning afgøre, fortæller juridisk direktør i Dansk Byggeri, Peter Stenholm.

"Det har vi jo ikke haft lejlighed til at overveje, før du nu spørger, og derfor er det vel fair at sige, at vi må holde alle muligheder åbne, når vi ser afgørelserne, og så må der bliver taget stilling til det til den tid," siger Peter Stenholm til avisen.

Thomas Kingo Karlsen siger selv, at det ikke ser for godt ud lige nu, og at han er ked af situationen.

Ifølge avisen er mellem 10 og 20 personer og virksomheder sigtet i sagen for ulovlig udveksling af priser på nedrivning.

Nedbrydningsfirmaer efterforskes i stor kartelsag

Skou Gruppen på vej mod rekordår efter frifindelse

Byggeriet tordner mod ændringer i tilbudsloven

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier