EjendomsWatch

Skou Gruppen på vej mod rekordår efter frifindelse

Entrenørvirksomheden rykker ind på nyt marked i København. Martin Skou melder sig igen som formandskandidat for brancheforening, efter kartelsag er afsluttet.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto

2016 har indtil videre været et godt år for Skou Gruppen, og det ser også ud til, at entreprenørvirksomheden slutter året godt. Skou Gruppen er på vej mod at sætte ny regnskabsrekord. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Sidste år satte vi rekord med en omsætning på 269 mio. kr. mod 181 mio. kr. i 2014. Vi kommer til at slå rekorden igen i år og det endda med en stor streg under," fortæller Martin Skou, ejerdirektør i Skou Gruppen.

Han startede selv virksomheden i år 2000 hjemme i sit eget køkken sammen med to svende. I dag beskæftiger Skou Gruppen omkring 160 ansatte, har opgaver for trecifrede millionbeløb, og så er Skou Gruppen for første gang for egne penge gået ind i tagboligprojekter i København og skal bygge i alt 33 taglejligheder det kommende år.

Skou Gruppen bruger millioner under Københavns tage

Tidligere på året blev Skou Gruppen frifundet for at have deltaget i en ulovlig prisaftale, og anklagerne i kartelsagen betød, at Martin Skou trak sig som formand for Dansk Byggeri. Men han vender gerne tilbage til posten.

"Jeg tror på, jeg har noget at bidrage med. Jeg har været ansat i meget store virksomheder, og jeg har startet en meget lille virksomhed, som nu har vokset sig mellemstor. Jeg mener, at Dansk Byggeri skal fokusere mere på sammenhold, så virksomhederne eksempelvis kan udveksle erfaringer og hjælpe hinanden. Og jeg ved, hvilke problemstillinger branchen oplever. Der er håndværkere, som ringer til mig fra Jylland og siger, de synes, jeg bør være formand igen. De siger, jeg kan tale deres sprog, siger Martin Skou, der dog ikke har intentioner om et kampvalg mellem ham og den nuværende formand Claus Bering.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Frederiksborg Amts Avis)

En håndværkerfortælling

Anklager lukker kartelsag mod Skou Gruppen

Skou Gruppen konverterer Pensams prestigeprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier