EjendomsWatch

Vestjysk boligselskab går konkurs

Skat har indgivet en konkursbegæring mod et boligselskab i det nordvestlige Jylland. Selskabet fortæller selv, at det ikke har kunnet nå til enighed med bankerne om den finansielle struktur et seriøst og professionelt ejendomsselskab skal have.

Foto: Colourbox

En skattegæld på omkring en million betyder, at Skat har indgivet en konkursbegæring mod det mindre boligudlejningsselskab AL-ejendomme. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Ifølge konkursboets kurator er 13 ejendomme berørt af konkursbegæringen. Men han siger samtidig til avisen, at han stadig er i gang med at danne sig et overblik over sagen.

I en meddelelse til lejerne i udlejningsejendommene skriver AL-ejendomme, at man gennem de senere år har haft gentagne forhandlinger med banken. Men det har ikke givet resultat.

"Vi har (...) ikke kunnet blive enige om den finansielle struktur, som er nødvendig for at drive et ejendomsselskab på en seriøs og professionel måde," skriver AL-ejendomme i et brev til lejerne ifølge avisen.

Et hurtigt kig på det seneste regnskab fra selskabet, der har hjemme i Lemvig, viser en balance på 56 mio. kr. Samtidig kunne ejerne glæde sig over, at der var et overskud på en god halv million. Det er dog noget mindre end året før, hvor overskuddet var på 3,5 mio. kr. De samlede gældsforpligtigelser i selskabet lød på 50,5 mio. kr.

Inden for de kommende seks måneder forventer boets kurator, at der vil være kommet en afklaring på ejendommene, hvor lejerne får lov at blive boende. Kuratoren vil drøfte med bankerne, hvordan det bliver muligt at få flest penge ud af boet. F.eks. om ejendommene skal sælges samlet eller enkeltvis.

Al-ejendomme er ejet af Allan Laursen Palombini og hustruen Dianne Palombini. De har bopæl i Lemvig og har en række konkurser bag sig.

Tidligere konkursramt udvikler satser stort på Enghave Brygge i København

Underentreprenører overtager konkursramt boligudviklers byggeprojekter

Butikscenter må atter på tvangsauktion

Konkurs truer nyopført sportsarena 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier