EjendomsWatch

Tidligere konkursramt udvikler satser stort på Enghave Brygge i København

Mændene bag det konkursramte CE Invest er med et separat udviklingsselskab tæt på at kunne begynde nyt byggeri i København til et trecifret millionbeløb. Intet er sikkert, fortæller ejeren, der understreger, at han som udvikler selv bærer risikoen.

Foto: PR

Projektudvikleren Corpus Development er kommet skridtet nærmere på at kunne realisere sin investering på Enghave Brygge i København til et trecifret millionbeløb. Men ejeren af selskabet, der sidste år havde underskud, vil ikke tage glæden på forskud, da alt fortsat kan ske.

"Det er så langstrakt en proces, der kører over et år. Der kan nå at ske meget. Man skal have is i maven. Men når man har lavet sit forarbejde godt, som vi har gjort, så kan man ikke gøre mere," siger Christian Gjersøe, der er medstifter og medejer af Corpus Development, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier