EjendomsWatch

TK Development spænder ben for stort center

At man ikke skal sove i timen, må man nu sande i Holbæk. Her bliver fem år gamle planer nu overhalet indenom af et projekt fra TK Development.

Foto: PR Visualisering

Hvis man et kort øjeblik overførte ejendomsbranchen til fodboldens verden, ville man kunne kalde TK Developments projekt i Holbæk for en indirekte obstruction.

For ifølge avisen Nordvestnyt, står udvikleren bag et fremskredent projekt, der skal ligge på grunden Smedelundsgade 21. Projektet omfatter en dagligvarebutik, en anden butik og lidt over 40 boliger. Problemet er blot, at hvis projektet fra TK Development bliver en realitet, så vil det blokere for de planer, der er for udviklingen af det såkaldte Rosen-Center, der skulle rumme flere butikker, hotel, restauranter og underholdningstilbud.

"Hvis det gennemføres, medfører det i hvert fald, at det oprindelige projekt med Rosen vil få en anden udformning, hvis initiativtagerne stadig ønsker at arbejde videre med det. Vi afventer en tilbagemelding om, hvad de foretager sig," siger Holbæk Kommunes borgmester Søren Kjærsgaard (V) til avisen.

TK Developments køb af grunden er betinget af, at projektet bliver godkendt af myndighederne.

Initiativtagerne til Rosen-centeret er Leif Iversen og Marcus Choleva, der gennem selskabet Rosen Holbæk har arbejdet på centerprojektet siden 2011, skriver Nordvestnyt.

Diskret familie med rødder i tøjbranchen runder 340 mio. i ejendomme

Udbud om opførelse af almene boliger i Holbæk er annulleret

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb

Almene boligejendomme er på vej til Holbæk

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier