EjendomsWatch

Lidl investerer milliardbeløb i at fordoble antal danske butikker

Antallet af discountkæden Lidls danske butikker skal fordobles. Det skal ske gennem en milliardinvestering, og det vil samtidig medføre en konceptændring, som skal sikre markedsandele, fortæller direktøren i Danmark.

Foto: /ritzau/Michel Euler

Den tyske discountgigant har fundet det helt store checkhæfte frem og vil med en milliardinvestering fordoble antallet af butikker i Danmark til 200. Det skriver Finans.

"Vi skruer op for investeringerne og har store planer for yderligere vækst på det danske marked. Ambitionerne er høje, og det er vores klare mål at fordoble antallet af butikker i Danmark inden for de næste 10 år," siger Dirk Fust, adm. direktør for Lidl i Danmark til Finans.

Investeringen af de mange milliarder vil ske over de næste fem til ti år, og samtidig ruller kæden et nyt koncept ud, der blandt andet byder på større butikker og et større udvalg af ferskvarer. Det skal kapre markedsandele, og Mads T. Nielsen, der er udviklingsdirektør i Lidl, fortæller, at det nye koncept placerer Lidl lige mellem discount og supermarkeder.

Lidl har siden åbningen af den første butik i 2005 investeret 3,7 mia. kr. i Danmark, og kæden er oppe på 105 butikker i Danmark.

Discountkæde går i land på Bornholm

Tysk discountgigant opruster massivt i København

Danmark får alligevel ikke en ny dagligvarekæde

Danske discountkæder udvider priskrigen 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier