EjendomsWatch

Tysk discountgigant opruster massivt i København

Lidl vil mere end tredoble antallet af butikker i hovedstaden. Den tyskejede kæde åbner i Fisketorvet til oktober og i næste uge på Nørrebro.

Foto: Claus Pedersen/ L&F

Lidl satser massivt på at kapre kunder i København. Det skal ske ved at åbne masser af nye butikker. Ambitionen er at nå op på mellem 60 og 90 butikker i løbet af en kort årrække.

"Vi har store ambitioner i Storkøbenhavn, hvor vi er underrepræsenterede. Målet er at tre- eller firdoble antallet af butikker. Koncentrationen af mennesker er tæt, og derfor er potentialet stort," siger Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier