EjendomsWatch

Tysk discountgigant opruster massivt i København

Lidl vil mere end tredoble antallet af butikker i hovedstaden. Den tyskejede kæde åbner i Fisketorvet til oktober og i næste uge på Nørrebro.

Foto: Claus Pedersen/ L&F

Lidl satser massivt på at kapre kunder i København. Det skal ske ved at åbne masser af nye butikker. Ambitionen er at nå op på mellem 60 og 90 butikker i løbet af en kort årrække.

"Vi har store ambitioner i Storkøbenhavn, hvor vi er underrepræsenterede. Målet er at tre- eller firdoble antallet af butikker. Koncentrationen af mennesker er tæt, og derfor er potentialet stort," siger Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier