EjendomsWatch

Rift om at bo med sand mellem tæerne nær centrum i København

25 nye ejerlejligheder i Havnevigen på Islands Brygge i København er ved at være udsolgt, melder projektudvikleren Bonava, der har udviklet og solgt næsten 400 boliger i området siden 2011.

Foto: PR

Med bare en håndfuld tre- og fireværelses-ejerlejligheder tilbage til en pris af mellem 5 og 6 mio. kr. har projektudvikleren Bonava — det tidligere NCC Bolig — ramt plet med udviklingen af boligområdet Havnevigen nær Islands Brygge i København.

Siden 2011 har Bonava udviklet og solgt næsten 400 boliger i området, og de seneste boliger, Strandtorvet, består af 25 ejerlejligheder, der ifølge en pressemeddelelse har udsigt til stand og by med en urban stemning.

"Grundlaget for udviklingen af Havnevigen har været en gennemarbejdet masterplan, som er blevet virkeliggjort i samarbejde med forskellige arkitektfirmaer. Fælles for alle projekterne er visionen om at skabe bedre hjem og nabolag," skriver Bonava.

Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, uddyber:

"Det var fra starten åbenlyst at hele området omkring vigen gav nogle helt enestående muligheder for at skabe attraktive familieboliger. Vores mål har været at sikre en sammenhængskraft i området, og at skabe tilhørsfølelsen så tidligt som muligt," siger han i meddelelsen.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket

Nyt bolig-brand vil være ejendomsbranchens svar på H&M

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier