EjendomsWatch

Rift om at bo med sand mellem tæerne nær centrum i København

25 nye ejerlejligheder i Havnevigen på Islands Brygge i København er ved at være udsolgt, melder projektudvikleren Bonava, der har udviklet og solgt næsten 400 boliger i området siden 2011.

Foto: PR

Med bare en håndfuld tre- og fireværelses-ejerlejligheder tilbage til en pris af mellem 5 og 6 mio. kr. har projektudvikleren Bonava — det tidligere NCC Bolig — ramt plet med udviklingen af boligområdet Havnevigen nær Islands Brygge i København.

Siden 2011 har Bonava udviklet og solgt næsten 400 boliger i området, og de seneste boliger, Strandtorvet, består af 25 ejerlejligheder, der ifølge en pressemeddelelse har udsigt til stand og by med en urban stemning.

"Grundlaget for udviklingen af Havnevigen har været en gennemarbejdet masterplan, som er blevet virkeliggjort i samarbejde med forskellige arkitektfirmaer. Fælles for alle projekterne er visionen om at skabe bedre hjem og nabolag," skriver Bonava.

Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, uddyber:

"Det var fra starten åbenlyst at hele området omkring vigen gav nogle helt enestående muligheder for at skabe attraktive familieboliger. Vores mål har været at sikre en sammenhængskraft i området, og at skabe tilhørsfølelsen så tidligt som muligt," siger han i meddelelsen.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket

Nyt bolig-brand vil være ejendomsbranchens svar på H&M

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier