EjendomsWatch

Skolelærer løber med nordsjællandsk badehotel

Kendt badehotel i Nordsjælland har fået ny ejer, der selv vil stå i spidsen for drift af restaurant og hotel.

Foto: PR

Restaurant Strand og Hotel Strand bliver nu igen en sammenhængende virksomhed, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Et familieselskab ledet af skolelærer Gitte Artby, Værløse, har netop overtaget begge virksomheder. Hun skal selv stå i spidsen for både restaurations- og hoteldriften, som engang blev drevet under navnet Gilleleje Badehotel.

Pr. 1. september købte hun restaurationsdelen af Humberto Petersen. I denne del er det i dag udelukkende spiserestauranten, der drives som en kinesisk restaurant. Den tilstødende pub, Spillestedet, har de seneste år udelukkende været anvendt til opmagasinering. Det samme er sket med den store sal, der gemmer sig midt i etablissementet. Det var her, at de legendariske sommerkabaretter Lulus Lysthus havde hjemsted, og siden kun er anvendt sporadisk.

Den kinesiske restaurant lukker med udgangen af november.

I fredags skrev Gitte Artby og hotelejer Karsten Andersen slutseddel for købet af hotelvirksomheden. Overtagelsen sker pr. 1. december, men Karsten Andersen har dispositionsret over hotellet hele december.

Gitte Artby er læreruddannet og arbejder i dag på Skovlunde Skole.

Inden hun blev lærer arbejdede hun i flere år i restaurationsbranchen i blandt andet Nyhavn samt Københavns Lufthavn, ligesom hun har haft egen restaurant i Ballerup.

"Mit hjerte har altid banket for restaurationsbranchen. Men på grund af børnene valgte jeg at blive lærer, hvor arbejdstiderne er mere børnevenlige. Nu er børnene blevet store, og så glæder jeg mig til at vende tilbage til en spændende branche."

Hele ejendommen, der i dag er præget af 1960’ernes og 1970’ernes smag og arkitektur, skal nu have den helt store omgang. Gæsterne skal kunne mærke bygningens fornemme historie, siger Gitte Artby til Frederiksborg Amts Avis.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Frederiksborg Amts Avis)

Luksushotel rykker ind i historisk postbygning i København

Hotelinvestorer nøler med 50 meter højt Esbjerg-projekt

Nedbrændt badehotel genopstår i 2018

Restauranterne ser sultent på hotellernes rekordsucces

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier