EjendomsWatch

Tysk hotelkæde rykker ind i Danmark

Lavpriskæden A&O åbner sit første af flere hoteller i København. Lægger ud med 270 værelser til 400 kr. pr. overnatning pr. person, skriver Børsen.

Foto: PR / Comwell

København får snart endnu en hotelkæde på landkortet. Efter at Cabinn-kæden, britiske Generator og Arp-Hansens Wakeup-koncept oplever voksende interesse i hovedstaden, er det nu den tyske kæde af lavprishoteller og hostels, A&O, der forsøger sig, skriver Børsen.

Til sommer åbner således det første A&O-hotel med 270 værelser i en ejendom på Nørrebro, som AP Pension ejer og som tidligere har været brugt som skattekontor.

"Det er helt sikkert ikke det sidste hostel, vi kommer til at åbne i København," siger Kasper Rønnow, direktør for A&O i Danmark, til Børsen.

Han går efter "i hvert fald" to-tre yderligere steder.

A&O har i forvejen 31 hoteller i 19 storbyer, især i Tyskland, men Holland, Østrig, Tjekkiet og Italien er også lande, hvor kæden har etableret sig, fremgår det.

Milliardær og Bjarke Ingels vil opføre hotel og konferencecenter i Aarhus Ø

Hoteller i Aarhus skummer fløden af 2017-effekt

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier