Restauranterne ser sultent på hotellernes rekordsucces

Nye flyruter, masser af konferencer og lækre weekendophold sikrede de største hotelselskaber herhjemme et forrygende 2015. Det burde komme restauranterne til gode, men konkurrencen mellem de mange køkkener koster på bundlinjen.
Foto: Christian Klindt Sølbeck/POLFOTO/arkiv
Foto: Christian Klindt Sølbeck/POLFOTO/arkiv
AF RENÉ DEICHGRÆBER

De danske hoteller og restauranter har et tæt partnerskab og optræder side om side i den samme brancheforening, men er reelt ved at forvandle sig til hinandens indædte konkurrenter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også