EjendomsWatch

Bøfhus-ejer giver store rabatter på ejendomme

Der er pres på forretningen hos Palle Skov Jensen, der ejer Jensens Bøfhus. Efter et fejlslagent forsøg på at sælge dyre ejendomme for 64 mio. kr. er salgsprisen skruet ned, skriver Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Nils Lund Pedersen

Det er ikke just medvind, der er på den cykelsti, hvor Palle Skov Jensen og Jensens Bøfhus befinder sig.

Restaurantkæden mærker heftig konkurrence fra bøfkæder som Restaurant Flammen, Bones og Palle Skov Jensen har efter en tur i Højesteret i 2014, hvor han holdt på, at Jensens Fiskehus i Sæby, ikke måtte lukrere på bøfmandens succes og bruge efternavnet i restaurantens navn.

I den sag blev Palle Skov Jensen på de sociale medier hurtigt den onde og store Goliath, og folkedybets ryst fandt sig ikke i, at han ville kræve sin ret på den måde.

I et forsøg på at komme tilbage til hægterne, har Palle Skov Jensen tidligere frasolgt den del af forretningen, som går under betegnelsen Jensens Køkken til Stryhn, og tidligere i år kom også en stribe af koncernens ejendomme til salg.

Ifølge Børsen er det endnu ikke lykkedes Palle Skov Jensen at sælge ejendommene for i alt 64 mio. kr., og derfor har man nu skruet prisen på to ejendomme i Aarhus og Esbjerg drastisk ned. Den ejendom i Esberg er sat ned fra 23,95 mio. kr. til 20,5 mio. kr., mens en ejendom i Tilst ved Aarhus nu er udbudt 17,6 mio. kr., hvor den tidligere kostede 20,95 mio. kr.

Palle Skov Jensen har ikke ønsket at kommentere prisnedslagene overfor avisen.

Ifølge Børsens oplysninger er Palle Skov Jensen også i gang med at finde en mulig ekstern investor, der kan hjælpe med at udvikle forretningen.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite FødevareWatch)

Colliers tror på snarligt salg af Jensens Bøfhus-ejendom

Kriseramt bøfkonge sætter ejendomme til salg

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier