EjendomsWatch

Arkitektoniske højdepunkter i Ørestad

Den nye multiarena Royal Arena er seneste arkitektoniske knopskydning i Ørestad, der er hjemsted for en række af Københavns mest interessante moderne bygningsværker. Store arkitektnavne fra ind- og udland står bag.

Royal Arena åbner med et brag i februar 2017, når tre koncerter med Metallica trækker tusindvis af metalfans af huse. Bygningen er skabt af 3XN. | Foto: Royal Arena

Ørestad er en byggeplads, en arkitektonisk legestue, en ny by i byen og centrum for en række højere uddannelses- og kulturinstitutioner. Det er endnu for tidligt at sige, i hvor høj grad Ørestad vil blive en levende og integreret del af København eller udvikle sig til et lidt kedeligt forstadskvarter, men allerede nu gør en række interessante byggerier deres til, at det er værd at tage bil, metro eller cykel herud.

Ørestad bygges op og ud omkring Ørestad Boulevard, hvor sten på sten lægger nye fundamenter og etager til bygninger under opførelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier