EjendomsWatch

Arkitektoniske højdepunkter i Ørestad

Den nye multiarena Royal Arena er seneste arkitektoniske knopskydning i Ørestad, der er hjemsted for en række af Københavns mest interessante moderne bygningsværker. Store arkitektnavne fra ind- og udland står bag.

Royal Arena åbner med et brag i februar 2017, når tre koncerter med Metallica trækker tusindvis af metalfans af huse. Bygningen er skabt af 3XN. | Foto: Royal Arena

Ørestad er en byggeplads, en arkitektonisk legestue, en ny by i byen og centrum for en række højere uddannelses- og kulturinstitutioner. Det er endnu for tidligt at sige, i hvor høj grad Ørestad vil blive en levende og integreret del af København eller udvikle sig til et lidt kedeligt forstadskvarter, men allerede nu gør en række interessante byggerier deres til, at det er værd at tage bil, metro eller cykel herud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier