EjendomsWatch

Arkitektoniske højdepunkter i Ørestad

Den nye multiarena Royal Arena er seneste arkitektoniske knopskydning i Ørestad, der er hjemsted for en række af Københavns mest interessante moderne bygningsværker. Store arkitektnavne fra ind- og udland står bag.

Royal Arena åbner med et brag i februar 2017, når tre koncerter med Metallica trækker tusindvis af metalfans af huse. Bygningen er skabt af 3XN. | Foto: Royal Arena

Ørestad er en byggeplads, en arkitektonisk legestue, en ny by i byen og centrum for en række højere uddannelses- og kulturinstitutioner. Det er endnu for tidligt at sige, i hvor høj grad Ørestad vil blive en levende og integreret del af København eller udvikle sig til et lidt kedeligt forstadskvarter, men allerede nu gør en række interessante byggerier deres til, at det er værd at tage bil, metro eller cykel herud.

Ørestad bygges op og ud omkring Ørestad Boulevard, hvor sten på sten lægger nye fundamenter og etager til bygninger under opførelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier