EjendomsWatch

Genbrug er hot i erhvervsbyggeriet

Brug af brugte materialer er en stigende tendens - bølgen giver erhvervsejendomme en både bæredygtig profil og unik æstetik, men prisen er stadig for høj i forhold til nye byggematerialer, mener eksperter.

Foto: Colourbox

En byhave med et væld af grønne planter, store vinduer med lysindfald og rustikke møbler af bearbejdet genbrugstræ. Cofocos nye restaurant Väkst i Sankt Peders Stræde i København er bygget af og indrettet med genbrugsmaterialer, og det understreger restaurantens grønne tema og skaber en unik atmosfære.

Det er en stigende tendens i erhvervsbyggeriet at omdanne brugte materialer og give dem en ny funktion, mener Jesper Holmberg, indehaver af Genbyg, landets største onlinehandel med brugte byggematerialer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier