EjendomsWatch

Topdanmark investerer i boligprojekt i Ørestad til 330 mio. kr.

Casa skal opføre boligerne på 22.400 kvm, der skal være i forskellige højder.

Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Topdanmark Ejendom har valgt den Horsens-baserede projektudvikler og entreprenør Casa til at opføre 234 familieboliger i det såkaldte Karré-kvarter i Ørestad Syd, meddeler Casa.

"København mangler boliger, ikke mindst til børnefamilien, hvor forældrene har det, man kalder almindelige indtægter. Med den attraktive beliggenhed tæt på både natur og Københavns Centrum ser vi frem til, at vi kan byde 234 familier velkommen i 2019," siger Søren Kempf Holm, adm. direktør i Topdanmark Ejendom, i meddelelsen.

Byggeriet, der har en samlet entreprisesum på 330 mio. kr., har et samlet boligareal på godt 22.400 kvm samt kælder på ca. 6900 kvm. Bygningerne som varierer mellem 4 og 7 etagehøjder, er struktureret i den klassiske københavnske karré-form, fremgår det.

Boligerne indrettes multianvendelige og fleksible i langtidsholdbare materialer. Fællesarealer og gårdhaver etableres som lægivende uderum, mens boligernes placering er orienteret i forhold til sol/lysindfald og udsigten over det naturskønne, åbne nabolandskab, hedder det videre.

Casa har allerede adskillige projekter i København og bygger i forvejen i Ørestaden, på Enghave Brygge, i centrum og er i gang med flere store projekter på Amager.

Ifølge Per Semmling, direktør i Casa, er virksomhedens organisation godt rustet til den seneste opgave for Topdanmark.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er arkitekt på opgaven, mens Moe er ingeniør.

Vinderprojekt fundet til boliger på ny ø i Københavns nordhavn 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier