EjendomsWatch

Erhvervsmægler: Rift om erhvervsejendomme i Odense

Erhvervsmægler får dagligt henvendelser fra firmaer, der søger efter nye lokationer. Seneste handel giver entreprenørkæmpe flere kvadratmeter.

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff har købt Handelsvej 20 i Odense S af et kommanditselskab for 14.350.000 kr. | Foto: Google Street View

Flere erhvervsejendomme i Odense skifter hænder end normalt. Det melder mæglerne fra EDC Erhverv Poul Erik Bech om, skriver Fyens Stiftstidende.

Erhvervsmægleren stod senest for salget af komplekset på Handelsvej 20 for over 14 mio. kr. til entreprenørkoncernen Per Aarsleff, der dermed mere end tredobler sit erhvervsareal i byen til godt 10.000 kvm. Per Aarsleff er langt fra det eneste firma, som er interesseret i at skifte til større lokaler. EDC-erhvervsmægler Morten Nielsen mærker en klar interesse for typisk mellemstore ejendomme.

"Der er en del efterspørgsel i markedet i øjeblikket efter mere moderne industri og logistik ved motorvejen i mindre enheder i niveauet 1000 kvadratmeter," siger Morten Nielsen, der dagligt får henvendelser fra firmaer, der er på jagt efter nye lokationer, til Fyens Stiftstidende.

Erhvervsmægleren mener, at der er så godt gang i iværksætterhjulene på Fyn, at investorer med fordel kan opføre et kontorhus i den nye Cortex Park ved Syddansk Universitet på 5000 kvm med lejemål på 500 kvm.

Sjællandsk investor skyder millioner i odenseansk industriejendom

Statens udflytningsplaner giver lejere til tom Odense-ejendom

Nordicom døjer med dyster Odense-ejendom

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier