Erhvervsmægler: Rift om erhvervsejendomme i Odense

Erhvervsmægler får dagligt henvendelser fra firmaer, der søger efter nye lokationer. Seneste handel giver entreprenørkæmpe flere kvadratmeter.
Entreprenørkoncernen Per Aarsleff har købt Handelsvej 20 i Odense S af et kommanditselskab for 14.350.000 kr. | Foto: Google Street View
Entreprenørkoncernen Per Aarsleff har købt Handelsvej 20 i Odense S af et kommanditselskab for 14.350.000 kr. | Foto: Google Street View

Flere erhvervsejendomme i Odense skifter hænder end normalt. Det melder mæglerne fra EDC Erhverv Poul Erik Bech om, skriver Fyens Stiftstidende.

Erhvervsmægleren stod senest for salget af komplekset på Handelsvej 20 for over 14 mio. kr. til entreprenørkoncernen Per Aarsleff, der dermed mere end tredobler sit erhvervsareal i byen til godt 10.000 kvm. Per Aarsleff er langt fra det eneste firma, som er interesseret i at skifte til større lokaler. EDC-erhvervsmægler Morten Nielsen mærker en klar interesse for typisk mellemstore ejendomme.

"Der er en del efterspørgsel i markedet i øjeblikket efter mere moderne industri og logistik ved motorvejen i mindre enheder i niveauet 1000 kvadratmeter," siger Morten Nielsen, der dagligt får henvendelser fra firmaer, der er på jagt efter nye lokationer, til Fyens Stiftstidende.

Erhvervsmægleren mener, at der er så godt gang i iværksætterhjulene på Fyn, at investorer med fordel kan opføre et kontorhus i den nye Cortex Park ved Syddansk Universitet på 5000 kvm med lejemål på 500 kvm.

Sjællandsk investor skyder millioner i odenseansk industriejendom

Statens udflytningsplaner giver lejere til tom Odense-ejendom

Nordicom døjer med dyster Odense-ejendom

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb