EjendomsWatch

Brancheforening: Stort behov for flere ejendomsadministratorer

Ejendomsbranchen vokser, og en del vil gå på pension. Formand mener, at behovet over de næste 10 år skal tælles i tusinder.

Henrik Dahl Jeppesen, formand for Ejendomsforeningen Danmarks administratorsektion og adm. direktør i Deas. | Foto: PR

Der er over de næste ti år brug for at ansætte 4250 ejendomsadministratorer i ejendomsbranchen ifølge Ejendomsforeningen Danmark. Det skriver Børsen.

I foreningens opgørelse er medregnet 2161 administratorer, som forventes at gå på pension de kommende år. I 2026 forventes antallet af ejendomsadministratorer i Danmark at være på ca. 10.700.

"Branchen vokser drevet af øget outsourcing og udlicitering som følge af en øget kompleksitet i lovgivning, og så bliver der bygget mere," siger Henrik Dahl Jeppesen, formand for Ejendomsforeningen Danmarks administratorsektion, til Børsen.

Han er til daglig adm. direktør i Deas og mener, at branchen skal blive mere synlige over for potentielle medarbejdere samt blive bedre til eksempelvis at skabe flere elev- og praktikpladser. Brancheforeningens opgørelse dækker over arbejdsområder som vedligehold, drift og forvaltning af blandt andet boligudlejnings- og erhvervsejendomme.

Deas-chef afviser at malkning fra kapitalfond er noget problem

Jeudan-topchef skal skabe fremgang hos ejendomsadministrator

Ejendomsadvokater går solo - sammen

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier