EjendomsWatch

Ejendomsforvalter får kvalitetsstempel

Deas får certifikat på kvaliteten af sine services. Det glæder samarbejdspartneren Pensiondanmark Ejendomme.

Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen. | Foto: PR

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas har som det første i ejendomsbranchen opnået at blive certificeret efter den såkaldte ISO 9001:2015-standard, meddeler selskabet.

Certificeringen er en officiel godkendelse af, at Deas efterlever standardens krav i alle enheder i organisationen og har skabt strømlinede processer.

"ISO-certificeringen er en blåstempling af vores kvalitetsledelsessystem, som vi er meget stolt af. Men certificeringen i sig selv var ikke målet. Ambitionen har været at få et fælles styringsgrundlag, der lever i alle dele af organisationen. Det højner kvaliteten i alle vores processer, til gavn for kunderne, der er garanteret en ensartet høj service og kvalitet af leverancerne,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Han påpeger, at lige præcise standarder og processer er rygraden i en servicevirksomhed som Deas — noget, som også en vigtig kunde som Pensiondanmark påskønner:

"PensionDanmark skal have fuldkommen sikkerhed for, at vores ejendomsportefølje drives effektivt, og at vi og vores lejere serviceres med den aftalte kvalitet. Dette sikres med Deas' kvalitetsledelsessystem, og ISO-certificeringen betrygger os derfor i valget af Deas som samarbejdspartner,” siger Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensiondanmark Ejendomme, i meddelelsen.

Deas forvalter cirka 2000 erhvervs- og boligejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark, deriblandt Pensiondanmark Ejendommes ejendomsportefølje.

ISO 9001 er ifølge meddelelsen verdens mest udbredte standard for styring af kvalitet, der udkom i en ny udgave i 2015. Den består af syv kvalitetsledelsesprincipper: Kundefokus, ledelse, medarbejdernes engagement, procesorientering, forbedringer, styring af relationer og vidensbaseret beslutning.

Deas får ny afdelingschef for bygherrerådgivning 

Deas bliver malket af kapitalfonden Montagu

Deas-chef afviser at malkning fra kapitalfond er noget problem

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier