Ejendomsforvalter får kvalitetsstempel

Deas får certifikat på kvaliteten af sine services. Det glæder samarbejdspartneren Pensiondanmark Ejendomme.
Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen. | Foto: PR
Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen. | Foto: PR

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas har som det første i ejendomsbranchen opnået at blive certificeret efter den såkaldte ISO 9001:2015-standard, meddeler selskabet.

Certificeringen er en officiel godkendelse af, at Deas efterlever standardens krav i alle enheder i organisationen og har skabt strømlinede processer.

"ISO-certificeringen er en blåstempling af vores kvalitetsledelsessystem, som vi er meget stolt af. Men certificeringen i sig selv var ikke målet. Ambitionen har været at få et fælles styringsgrundlag, der lever i alle dele af organisationen. Det højner kvaliteten i alle vores processer, til gavn for kunderne, der er garanteret en ensartet høj service og kvalitet af leverancerne,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Han påpeger, at lige præcise standarder og processer er rygraden i en servicevirksomhed som Deas — noget, som også en vigtig kunde som Pensiondanmark påskønner:

"PensionDanmark skal have fuldkommen sikkerhed for, at vores ejendomsportefølje drives effektivt, og at vi og vores lejere serviceres med den aftalte kvalitet. Dette sikres med Deas' kvalitetsledelsessystem, og ISO-certificeringen betrygger os derfor i valget af Deas som samarbejdspartner,” siger Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensiondanmark Ejendomme, i meddelelsen.

Deas forvalter cirka 2000 erhvervs- og boligejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark, deriblandt Pensiondanmark Ejendommes ejendomsportefølje.

ISO 9001 er ifølge meddelelsen verdens mest udbredte standard for styring af kvalitet, der udkom i en ny udgave i 2015. Den består af syv kvalitetsledelsesprincipper: Kundefokus, ledelse, medarbejdernes engagement, procesorientering, forbedringer, styring af relationer og vidensbaseret beslutning.

Deas får ny afdelingschef for bygherrerådgivning 

Deas bliver malket af kapitalfonden Montagu

Deas-chef afviser at malkning fra kapitalfond er noget problem

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også