EjendomsWatch

Ejendomsforvalter får kvalitetsstempel

Deas får certifikat på kvaliteten af sine services. Det glæder samarbejdspartneren Pensiondanmark Ejendomme.

Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen. | Foto: PR

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas har som det første i ejendomsbranchen opnået at blive certificeret efter den såkaldte ISO 9001:2015-standard, meddeler selskabet.

Certificeringen er en officiel godkendelse af, at Deas efterlever standardens krav i alle enheder i organisationen og har skabt strømlinede processer.

"ISO-certificeringen er en blåstempling af vores kvalitetsledelsessystem, som vi er meget stolt af. Men certificeringen i sig selv var ikke målet. Ambitionen har været at få et fælles styringsgrundlag, der lever i alle dele af organisationen. Det højner kvaliteten i alle vores processer, til gavn for kunderne, der er garanteret en ensartet høj service og kvalitet af leverancerne,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Han påpeger, at lige præcise standarder og processer er rygraden i en servicevirksomhed som Deas — noget, som også en vigtig kunde som Pensiondanmark påskønner:

"PensionDanmark skal have fuldkommen sikkerhed for, at vores ejendomsportefølje drives effektivt, og at vi og vores lejere serviceres med den aftalte kvalitet. Dette sikres med Deas' kvalitetsledelsessystem, og ISO-certificeringen betrygger os derfor i valget af Deas som samarbejdspartner,” siger Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensiondanmark Ejendomme, i meddelelsen.

Deas forvalter cirka 2000 erhvervs- og boligejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark, deriblandt Pensiondanmark Ejendommes ejendomsportefølje.

ISO 9001 er ifølge meddelelsen verdens mest udbredte standard for styring af kvalitet, der udkom i en ny udgave i 2015. Den består af syv kvalitetsledelsesprincipper: Kundefokus, ledelse, medarbejdernes engagement, procesorientering, forbedringer, styring af relationer og vidensbaseret beslutning.

Deas får ny afdelingschef for bygherrerådgivning 

Deas bliver malket af kapitalfonden Montagu

Deas-chef afviser at malkning fra kapitalfond er noget problem

 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier