EjendomsWatch

Investorer flokkes om Ørestad Syd

By & Havn har netop solgt ti grunde i Ørestad, som skal bane vej for omkring 1500 boliger. Ørestad er forud for tidsplanen ifølge Jens Kramer Mikkelsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Udviklingsselskabet By & Havn er nået i mål med salg af 10 grunde i den københavnske bydel Ørestad Syd, som primært skal blive til boligejendomme. Det skriver Børsen.

Fastighets AB Balder, Pensiondanmark, PFA Ejendomme, AAB, konsortiet NREP og Arkitektgruppen og Obel-LFI-Ejendomme er de købere af grundene, som forventes at blive til 1500 boliger og ca. 150.000 etagemeter.

"Det er gået hurtigere, end selv de mest optimistiske af os havde regnet med. Vi er langt, og i virkeligheden er Ørestad, hvor vi er nu, forud for den tidsplan, der oprindeligt blev lagt i midten af halvfemserne," siger Jens Kramer, adm. direktør i By & Havn, til Børsen.

Han forventer, boligerne står klar om ca. tre år. Der bliver primært opført etagebyggeri, men bl.a. på den grund, Pensiondanmark har købt, og hvor KPC er totalentreprenør, skal der også bygges 28 rækkehuse.

Milliardbeløb på vej til By & Havn

Ørestad-vartegn får almene boliger som nabo

Ørestad gør klar til 260.000 kvm boligbyggeri

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier