EjendomsWatch

Nedslidt PFA-domicil skal jazzes op af Aarstiderne Arkitekter og Sweco

PFA's markante hovedsæde, Marina Park i Københavns nordhavn, skal nyfortolkes, så det passer til det urbane miljø i det nye Nordhavn.

Foto: PR

Det blev Aarstiderne Arkitekter, der vandt en arkitektkonkurrence om at omdanne og revitalisere pensionsselskabet PFA's nuværende domicil, Marina Park, i Københavns nordhavn.

Tidligere havde PFA overvejelser om at flytte i et nyt og mere moderne domicil, men selskabet valgte i stedet at forblive i det karakteristiske rødlige byggeri, som de færreste nok vil betegne som nogen arkitektonisk perle.

"Årstiderne Arkitekter er stolte over at have vundet konkurrencen og ser frem til at bidrage til at integrere Marina Park i det pulserende urbane miljø i det nye Nordhavn; en bydel, der er i fuld gang med at udvikle sig til et af Københavns mest attraktive kvarterer," skriver Årstiderne Arkitekter i en pressemeddelelse.

Sammen med PFA og ingeniørrådgiveren Sweco skal Årstiderne Arkitekter nu i gang med at definere den videre proces.

"Med afsæt i Marina Parks karakterfulde arkitektoniske aftryk, er visionen at nyfortolke PFA's domicil som en moderne, urban og levende arbejdsplads," skriver arkitektfirmaet.

Årstiderne Arkitekter får ny direktør

Årstiderne Arkitekter åbner tegnestue i Aarhus

Dansk stjernearkitekt fordobler millionoverskuddet

Tre nye partnere hos Årstiderne Arkitekter

 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier