EjendomsWatch

Tricks til at tale med en tysker

Hvorfor serverer man ikke sushi for en koreaner? Hvorfor benytter to tyske forretningspartnere en kaffepause til at bytte plads? Og hvorfor skal du arbejde ekstra hårdt for at overbevise tyskere om, at de smukke, gamle ejendomme i centrum af København er værd at investere i? Alle disse ting ved Rikke Lykke. Måske det er en af årsagerne til, at netop hun er valgt til at stå i spidsen for ejendomsgiganten Patrizias indtog i Norden.

Foto: Asbjørn Brandt-Petersen

Det er én ting at handle med ejendomme i det land, hvor man selv er vokset op. Og så er det noget ganske andet at gøre det i udlandet. Måske derfor har den tyske ejendomsgigant Patrizia ansat fynske Rikke Lykke til at stå i spidsen for dens ekspansion i Norden. Det har sat hende i en situation, hvor hun skal balancere mellem to eller flere kulturer — og i en situation, hvor hun kan blive nødt til at tænke sig virkelig godt om, før hun åbner munden. 

De kan for eksempel ikke forstå, hvorfor de gamle huse i København er så meget værd.

Rikke Lykke, nordisk direktør, Patrizia.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier