EjendomsWatch

Tricks til at tale med en tysker

Hvorfor serverer man ikke sushi for en koreaner? Hvorfor benytter to tyske forretningspartnere en kaffepause til at bytte plads? Og hvorfor skal du arbejde ekstra hårdt for at overbevise tyskere om, at de smukke, gamle ejendomme i centrum af København er værd at investere i? Alle disse ting ved Rikke Lykke. Måske det er en af årsagerne til, at netop hun er valgt til at stå i spidsen for ejendomsgiganten Patrizias indtog i Norden.

Foto: Asbjørn Brandt-Petersen

Det er én ting at handle med ejendomme i det land, hvor man selv er vokset op. Og så er det noget ganske andet at gøre det i udlandet. Måske derfor har den tyske ejendomsgigant Patrizia ansat fynske Rikke Lykke til at stå i spidsen for dens ekspansion i Norden. Det har sat hende i en situation, hvor hun skal balancere mellem to eller flere kulturer — og i en situation, hvor hun kan blive nødt til at tænke sig virkelig godt om, før hun åbner munden. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier