EjendomsWatch

En håndværkerfortælling

I mange år var det kun gået fremad. På 13 år var Skou Gruppen gået fra at have tre ansatte til at have over 150, og selv havde han netop sat sig i stolen som formand for Dansk Byggeri. Så breakede en historie på TV 2. I dette portræt fortæller Martin Skou Heidemann, hvordan det var at være hovednavn i, hvad Bagmandspolitiet har kaldt en af Danmarkshistoriens mest omfattende kartelsager, og hvad man måske kan lære af den historie

Foto: Niels Hougaard, Polfoto (arkiv)

Scenen er sat. Vi starter med champagne, islagkage og flag. Det er tirsdag den 23. august 2016, og vi befinder os på Skou Gruppens hovedkvarter i Hørsholm – nærmere defineret på direktør Martin Skou Heidemanns kontor. Til stede er han selv, hans nærmeste familie og flere af hans medarbejdere. Et ur på væggen viser, at klokken er cirka 11, og sollyset fortæller os, at det må være om formiddagen på trods af champagnen. Stemningen er god. Folk smiler, snakker og griner, og – som sagt – solen skinner.

Martin Skou Heidemann og Skou Gruppen, som han selv startede i 2000, er netop blevet frikendt for at have aftalt priser i en af den nye Danmarkshistories mest omtalte kartelsager. Siden sommeren 2014 har 25 virksomheder betalt bøder for sammenlagt 31 millioner kroner. Skou Gruppen er som de hidtil eneste blevet frikendt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier