EjendomsWatch

Erhvervsbuddhaen, gadedrengen og kapitalisten

En af Rune Kildens titler er ejendomsudvikler. Selv vil han helst kaldes byudvikler, men man skal ikke tilbringe lang tid med ham, før en ny vifte af umiddelbart selvmodsigende titler dukker op. I dette portræt møder EjendomsWatch Rune Kilden til en snak om inspiration og hvordan man udvikler et godt byrum.

Foto: Casper Dalhoff, Polfoto (arkiv)

Før Rune Kilden (der udtales med betoning på d'et) går i gang med et stort byggeprojekt, spærrer han sig alene inde i sit sommerhus ved Vesterhavet og skriver. Ofte har han planer om at gå ture ved vandet eller ned i den nærliggende by. Det når han sjældent. Til gengæld når han på tre dage let at skrive 50 sider. Samlet udgør de et forvirrende filmmanuskript med kameravinkler, steder, handlinger og replikker — og både med gode og dårlige idéer, indrømmer han. Formålet er at skabe den gode fortælling om projektet.

"Jeg tror meget på den gode fortælling. Hjernen kalder på gode historier. Det er fascinerende, hvor mange hundrede år nogle eventyr har overlevet bare ved at blive leveret fra mund til mund. Der ligger noget magi i den gode historie," siger Rune Kilden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier