EjendomsWatch

Formuerådgiveren der lod sig lokke

Han ejer måske ikke det halve af Aarhus. Men det er ikke meget galt. Alligevel påstår han, at han ikke har anden agenda med sine ejendomsinvesteringer end at lave nogle gode handler. Han er investor. Ikke ejendomsudvikler. I dette portræt forsøger EjendomsWatch at se verden og især Aarhus gennem Claus Hommelhoffs øjne — og at gennemskue, om der ikke alligevel gemmer sig en vision bag byggeriet.  

Foto: Nicolai Lorenzen

Det var en smuk og solrig dag i Aarhus. En af de dage, hvor vandet ligger blikstille i Aarhusbugten, byens orange tage glitrer som rav i solen og de farverige containere, som står stablet på hinanden som forvoksede Duplo-klodser i havnen, flyder ud i luften over den stærkt opvarmede asfalt. Den 21-årige odenseaner og fattige studerende Claus Hommelhoff stod den dag på 14. etage i et af højhusene på Marselis Boulevard og spejdede ud over bugten og midtbyen. Det var første gang, han befandt sig i Aarhus. Og han anede allerede, at en kærlighed til byen var ved at pible frem. 

Han var vedholdende. Jeg var egentlig ikke så meget for det først, men han lykkedes sgu med at få mig overbevist.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier