EjendomsWatch

Landsretten stadfæster René Müllers fængselsdom

Et uenigt dommerpanel fastholder straffen fra byretten, men frikender pantebrevshandleren for skyldnersvig.

Foto: MIK ESKESTAD, Jyllands-Posten

Pantebrevshandleren René Müller er torsdag middag ved Østre Landsret blevet idømt tre års ubetinget fængsel, skriver Fyens Stiftstidende. Dermed endte hans ankesag fra byretten i Odense med samme straf i landsretten.

Landsretten fandt dog ikke René Müller skyldig i skyldnersvig, som han blev dømt for i byretten. Afgørelsen i landsretten var ikke enstemmig blandt de tre landsretsdommere og tre lægdommere. Fem stemte for, mens en stemte imod dommen.

Byretten vurderede i marts, at René Müller begik underslæb, da han i slutningen af 2007 undlod at transportere løbende indtægter fra salg af pantebreve videre til Eik Bank, som Müllers selskab Prio Fyn havde et 65 mio. kr. stort mellemværende med i forbindelse med mellemfinansiering af en stor ejendomshandel på Strøget i København.

René Müller ankede dommen, idet han erkendte, at der ikke var sket en løbende afregning, men at pengene ikke blev brugt til personlig berigelse, men derimod til afregning af blandt andet en skattegæld.

Rene Müller anker fængselsdom til landsretten

Pantebrevsspekulant idømt tre års fængsel

Retssag om svindel: Partner gik i panik og truede Müller

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier